Aktualności
XI Jarmark Franciszkański
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
Event młodych przedsiębiorców
Szkolny konkurs baristyczny
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”
26 Finał WOŚP
Blaga 2017
Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe - staże zagraniczne
IV Gala Medyczna z okazji Dnia Pracownika Służby Zdrowia
Europejski Turniej Piłki Siatkowej

Próbny egzamin zawodowy

probny zawodowy 2018W dniu 2 marca 2018 roku grupa II z klasy III TŻ przystąpiła do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji T.06 Sporządzanie potraw i napojów.

W czasie dwóch godzin uczniowie mieli wykonać dwa zestawy potraw składające się z : roladki z kurczaka w sosie śliwkowym oraz kulek ziemniaczanych.

Ocenie podlegały następujące rezultaty:
- roladka z kurczaka i farsz pieczarkowy
- sos śliwkowy
- kulki z ziemniaków
- właściwy dobór zastawy stołowej
- sposób podania i wyekspediowania potraw
- przebieg procesu produkcyjnego.

Najlepiej z egzaminem praktycznym poradziła sobie Marszała Patrycja, która zaliczyła go na 98%.

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 19 gości oraz 0 użytkowników.