W dniu 12.02.2014 roku nasza szkoła została poproszona o przygotowanie potraw na warsztaty dotyczące promocji zdrowej żywności. Potrawy, które przygotowaliśmy to;
Dodatkowym urozmaiceniem warsztatów był pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach, które na miejscu wykonywały uczennice klasy III TG; Klaudia Nowak, Karolina Sieniawska, Edyta Wróbel- uczennice do pokazu przygotowywała pani Elżbieta Jaracz.
Na warsztaty zostali zaproszeni gimnazjaliści ze szkół krośnieńskich. Była to doskonała promocja naszej szkoły. O kierunkach kształcenia i życiu naszej szkoły mówiła pani dyrektor Ewa Starowiejska.
Za przygotowanie potraw oraz obsługę zaproszonych gości była odpowiedzialna pani Alicja Kus wraz z uczennicami z klasy III TG.
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) wtorek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) poniedziałek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Otwarci na świat i nowy wymiar edukacji branżowej
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 17 gości oraz 0 użytkowników.