Walentynki stały się okazją, by na zajęciach z pracowni gastronomicznej oraz języku angielskim zawodowym stworzyć smaczne i piękne desery.
To, że wykonane w pracowniach to zrozumiałe, ale gdzie tu miejsce na język angielski? Otóż uczniowie klasy III K i I TŻ pod okiem pani Elżbiety Matusz, pani Anny Kustroń, pani Elżbiety Jaracz oraz pani Agnieszki Gonet, uczący się języka angielskiego zawodowego, wykonali nie tylko wyszukane desery walentynkowe, ale również sporządzili receptury w języku angielskim.
Pachniało i smakowało wyśmienicie.
Opracowała p. Magdalena Dubiel-Raś
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) wtorek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) poniedziałek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Otwarci na świat i nowy wymiar edukacji branżowej
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 106 gości oraz 0 użytkowników.