Uczniowie klasy IV TA/TŻ kształcący się na kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych, przystąpili do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacja HGT.12 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
16 listopada 2022 r. została przeprowadzana część pisemna w formie testu składającego się z 40 zadań zamkniętych, zawierających cztery odpowiedzi do wyboru, z których tylko jedna odpowiedź była poprawna. Ta część egzaminu trwała 60 minut, z wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego.
21 listopada 2022 r. odbyła się część praktyczna egzaminu, która trwała 150 minut. Polegała na wykonaniu przez zdającego, na stanowisku egzaminacyjnym zadania praktycznego, którego rezultatem końcowym była dokumentacja.
Egzamin ten został przeprowadzony zgodnie z procedurami CKE.
Przygotowała i przeprowadziła Agata Paradysz
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) poniedziałek 12.00 – 14.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 39 gości oraz 0 użytkowników.