Aktualności


fb youtube flickr pinterest instagram logo

Otwórz panel społecznościowy
Dzień Otwarty
XIX edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Niepodległa jest dla wszystkich
Pokaz umiejętności zawodowych uczniów klas pierwszych
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup

ZSP2 oferta 2024 2025 baner

Szkolne kiszonki klasy I TŻ - właściwości zdrowotne kiszonych warzyw

kiszonki 2022Kiszone warzywa to mega wsparcie dla naszego organizmu. Zwłaszcza teraz, gdy pogoda taka trochę zwariowana.

Niby już wiosennie i ciepło, ale jak wiatr zawieje to ojojoj. Aby wspomóc swój organizm w walce z wirusami i innymi nieproszonymi gośćmi do codziennego jadłospisu włączcie kiszonki. Marchewka, brukselkę, cukinię, buraki, śliwki, jabłka a może biała rzepa z imbirem? Co kto lubi.
A jaki kiszony smak jest Twoim ulubionym? Trzymajcie się zdrowo!

Opracowała: Agnieszka Gonet

EB Dark Mode