Rok Szkolny 2013/2014
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
Event młodych przedsiębiorców
Szkolny konkurs baristyczny
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”
26 Finał WOŚP
Blaga 2017
Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe - staże zagraniczne
IV Gala Medyczna z okazji Dnia Pracownika Służby Zdrowia
Europejski Turniej Piłki Siatkowej

Rok Szkolny 2013/2014

Sprawozdanie z Ponadregionalnego Konkursu Wiedzy i Umiejętności Fryzjerskich

Nasza szkoła przyjęła zaproszenie  do wzięcia udziału w Ponadregionalnym  Konkursie  Wiedzy  i Umiejętności Fryzjerskich pod hasłem „Piękno fryzury epoką znaczone”. Konkurs odbył się dniach 28-29 marca 2014 roku w Zespole Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa. Patronat nad konkursem objęli: Marszałek  Województwa Podkarpackiego i Starosta Rzeszowski. Do konkursu przystąpili reprezentanci 13 szkół z trzech województw. Naszą szkołę reprezentowała Mariola Sikora uczennica klasy III technikum usług fryzjerskich. Uczestnicy konkursu stanęli przed wielkim wyzwaniem, ich zadaniem było wykonanie fryzury zgodnej z trendami obowiązującymi w epoce: Barok, Rokoko lub Biedermajer. Podczas konkursu uczniowie mieli okazję popularyzować i pogłębiać swe umiejętności fryzjerskie jak również ukazać walory pracy fryzjera jako formy działalności artystycznej. Wszyscy uczestnicy otrzymali cenne nagrody oraz dyplomy za udział w konkursie. Nasza uczennica uplasowała się na 6 miejscu.

Opracowała :

Danuta Gnap

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 99 gości oraz 0 użytkowników.