Rok Szkolny 2013/2014
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

Rok Szkolny 2013/2014

Promocja zdrowej żywności w Wojewódzkiej Bibliotece Pedagogicznej

W dniu 12.02.2014 roku nasza szkoła została poproszona o przygotowanie potraw  na warsztaty dotyczące promocji zdrowej żywności. Potrawy, które przygotowaliśmy to;

 

  • Sałatka owocowa zaprawiana jogurtem naturalnym, która podawana była w pomarańczach
  • Kanapki dekoracyjne na pumperniklu oraz na krakersach
  • Różne rodzaje owoców.

Dodatkowym urozmaiceniem warsztatów był pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach, które na miejscu wykonywały uczennice klasy III TG; Klaudia Nowak, Karolina Sieniawska, Edyta Wróbel- uczennice do pokazu przygotowywała pani Elżbieta Jaracz.

Na warsztaty zostali zaproszeni gimnazjaliści ze szkół krośnieńskich. Była to doskonała promocja naszej szkoły. O kierunkach kształcenia i życiu naszej szkoły mówiła pani dyrektor Ewa Starowiejska.

Za przygotowanie potraw oraz obsługę zaproszonych gości  była odpowiedzialna pani Alicja Kus wraz z uczennicami z klasy III TG.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 59 gości oraz 0 użytkowników.