Rok Szkolny 2012/2013
XI Jarmark Franciszkański
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
Event młodych przedsiębiorców
Szkolny konkurs baristyczny
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”
26 Finał WOŚP
Blaga 2017
Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe - staże zagraniczne
IV Gala Medyczna z okazji Dnia Pracownika Służby Zdrowia
Europejski Turniej Piłki Siatkowej

Rok Szkolny 2012/2013

Zajęcia z pracowni gastronomicznej w świątecznym nastroju

W dniu 19 marca klasa IK/W na zajęciach z pracowni gastronomicznej zorganizowała świąteczne śniadanie. Znalazły się na nim typowe potrawy świąteczne takie jak:

  • Żurek na białej kiełbasie
  • Jajka faszerowane
  • Jajka faszerowane w skorupkach z szczypiorkiem  grzybami
  • Jajka w sosie chrzanowym
  • Sałatka z jaj i kalafiora
  • Śmietnik(Mateusz Kucharski zaproponował tą potrawę, ponieważ w jego
    domu zawsze spożywa się ją oprócz innych potraw)

Gościem honorowym był wychowawca p. Piotr Kosiek, który tradycyjnie
podzielił się jajkiem składając wszystkim życzenia. Zajęcia te
minęły w życzliwym, pogodnym nastroju świątecznym. Opiekunami grupy
byli:

  • p. Halina Szpiłyk
  • p. Agnieszka Gonet

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 104 gości oraz 0 użytkowników.