- I etap polegał na sprawdzeniu teoretycznej wiedzy uczniów z zakresu przedmiotów zawodowych;
- II etap (praktyczny ) sprawdzał zdolności manualne przyszłych piekarzy, a polegał na ukształtowaniu z ciasta drożdżowego bułek, rogali, precli, chałek oraz wyrobów według własnego pomysłu.
Liczba punktów zdobytych w obu etapach przez uczniów zadecydowała o następującej kolejności miejsc:
I miejsce – Bogusław Kozubal
II miejsce – Kamil Baran
III miejsce – Damian Hejnar
Uczniowie, którzy zajęli I i II miejsce zaprezentują naszą szkołę w turnieju wojewódzkim, który odbędzie się w Rzeszowie 21 stycznia 2013 roku.
Nad przebiegiem konkursu czuwały: Elżbieta Jaracz oraz Alicja Kus, które były również jego organizatorkami.
W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.
Odwiedza nas 42 gości oraz 0 użytkowników.