Rok Szkolny 2011/2012
Jesienne metamorfozy 2018
Szkolny konkurs o tytuł „Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik”
Szpetnar Cup 2018
Przy deserze o Niepodległej
X-lecie Szkolnego Klubu Honorowych Dawców Krwi
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”

Rok Szkolny 2011/2012

Staże nauczycieli przedmiotów gastronomicznych

Nauczyciele przedmiotów gastronomicznych naszej szkoły brali udział w projekcie „Nowoczesne kadry kształcenia zawodowego w hotelarstwie i gastronomii”. Organizatorem projektu była firma Enbit ze Słupska. Na cały cykl stażu składał się kurs ,,Obsługa Konsumenta” prowadzony przez trenera Jerzego Morawskiego , który odbył się w Warszawie w hotelu de Silvia (3 dni), oraz jednodniowe szkolenie,, Gender mainstreaming w edukacji”. Ostatnim etapem była praktyka w dowolnie wybranych hotelach (p. A. Kustroń, p. H. Szpiłyk odbywały praktykę w hotelu LUBICZ w Ustce, p. E. Jaracz w GRAND HOTEL w Rzeszowie, p. A. Gonet, A. Kus, A. Paradysz w DWORZE KOMBORNIA w Komborni). Na praktykach nauczyciele mogli śledzić cały proces produkcyjny w restauracjach, kuchniach i barach hotelowych, poznawali nowoczesne metody organizacji pracy w gastronomii, a podczas rozmów z pracodawcami badali oczekiwania rynku wobec absolwentów szkół zawodowych. Zdobyta wiedza i doświadczenia wzbogacą codzienne zajęcia z uczniami i zwiększą ich szanse na zdobycie atrakcyjnej pracy.

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 112 gości oraz 0 użytkowników.