Rok Szkolny 2010/2011
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

Rok Szkolny 2010/2011

Próbny Egzamin w zawodzie Kucharz Małej Gastronomii

W dniu 13 kwietnia 2011 roku odbył się próbny egzamin w zawodzie kucharz małej gastronomii. W pierwszym etapie uczniowie rozwiązywali test sprawdzający ich wiadomości z zakresu przedmiotów zawodowych.


Etap praktyczny odbył się 20 kwietnia i został on przygotowany zgodnie z procedurami OKE.  Uczniowie, wybrani w drodze losowania: Honorata Sysoł, Dawid Jurczyk, Maciej Szydło, w ciągu 3 godzin musieli wykonać następujące potrawy:


  • Kotlety ziemniaczano - serowe
  • Sos pomidorowy
  • Sałatę zieloną w sosie winegret

Ich pracę oceniali koledzy, którzy wcielili się w rolę egzaminatorów: Przemysław Marszał, Adrian Gonet, Małgorzata Pelczar. Było to nowe doświadczenie zarówno dla zdających jak i egzaminatorów. Za przygotowanie egzaminu i jego przebieg odpowiedzialne były Panie: Alicja Kus i Elżbieta Jaracz.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 432 gości oraz 0 użytkowników.