Aktualności
Covid-19
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

Próbny egzamin zawodowy

probny T06 2016W dniu 17 marca 2016 roku grupa I z klasy III TŻ przystąpiła do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji T.06 - sporządzanie potraw i napojów.

W tej części egzaminu uczniowie ze zgromadzonych surowców mieli przygotować pierogi ruskie oraz surówkę z czerwonej kapusty. Część praktyczna trwała 2 godziny zegarowe. W tym czasie należało wykonać ćwiczenie zgodnie z załączoną instrukcją dla zdającego oraz podać go ocenie organoleptycznej egzaminatorowi. Praca musiała przebiegać zgodnie z zasadami higieny produkcji i BHP.

Po zakończeniu egzaminu została dokonana wnikliwa analiza jego przebiegu. Uczniowie zostali poinformowani o błędach jakie popełnili podczas swojej pracy (niektórym brakuje umiejętności analizy treści zawartych w zadaniu).

Nad prawidłowym przebiegiem egzaminu czuwała pani Alicja Kus. Na podsumowanie części praktycznej zostały zaproszone panie: Ewa Starowiejska, Agata Betlej i Barbara Kozdraś.

ZSP2 - KOD QR

zsp2 qr

DLA RODZICA

Przyjęcia stron:

I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki

1) poniedziałek 12.00 – 14.00
2) czwartek 14.15 – 16.15

II. Wicedyrektor Agata Betlej

1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00


Dodatkowe dni wolne w roku szkolnym 2021/2022:

1. Technikum Nr 2:
12.XI.2021, 11.I.2022, 2.V.2022, 4 - 6. V.2022, 17.VI.2022, 21.VI.2022.

2. Branżowa Szkoła I stopnia Nr 2:
12.XI.2021, 11.I.2022, 2.V.2022, 4.V.2022, 17. VI.2022, 21.VI. 2022.


>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12


 >>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej

przekaz1procent

"SZPETNAR" W MEDIACH

pisza o nas

KLASA PATRONACKA

nafta

jagusia

PATRONAT NAUKOWY

pwsz w krosnieWSIiZwspia

PARTNERZY

splast

tarkett

aaglob

cellfast

petrogeo

iwonicz

ekrosno

szpital

Dziennik elektroniczny

>>> strona logowania

>>> Instrukcja logowania dla rodziców i uczniów

W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Platforma Moodle

moodle logo

wskazówki techniczne dla użytkowników

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepy s

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Odwiedza nas 42 gości oraz 0 użytkowników.