Aktualności
Covid-19
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

Warsztaty kulinarne

warsztaty kulinarneNa przełomie listopada i grudnia w naszej szkole zostały przeprowadzone warsztaty kulinarne dla pań z Uniwersytetu Trzeciego Wieku.

Podczas wspólnego przygotowywania potraw, uczestniczki zostały zapoznane z zasadami prawidłowego odżywiania po 60 roku życia oraz wspólnie wraz z uczniami i nauczycielami wykonywały następujące potrawy:
• Zupę z dyni,
• Mufiny czekoladowe,
• Ciasteczka owsiane,
• Sałatkę z selera i słonecznika,
• Sałatkę z makaronu i winogron.
Panie przygotowywały również drobne pierniczki, które następnie dekorowały zgodnie z nowymi trendami w dekoracji. Były to pouczające lekcje zarówno dla uczestniczek jak i młodzieży naszej szkoły z klasy IITŻ, IIITŻ i ITŻ. Za przeprowadzenie warsztatów odpowiedzialne były panie: Agata Paradysz, Elżbieta Matusz, Elżbieta Jaracz i Alicja Kus.

Dziennik elektroniczny

strona logowania

W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Platforma Moodle

moodle logo

wskazówki techniczne dla użytkowników

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepy s

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Odwiedza nas 54 gości oraz 0 użytkowników.