Rok Szkolny 2013/2014
Covid-19
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

Rok Szkolny 2013/2014

Staże naszych uczniów w Langwedocji-Roussillon

30 marca br. grupa 16 uczniów naszej szkoły wraz z dwoma opiekunami rozpoczęła realizację dwutygodniowych  staży w zakładach sektora żywnościowego i usługowego, zrzeszonych przez Regionalną Izbę Rzemiosła w Langwedocji-Roussillon w południowej Francji.

Staże te odbywają się w ramach   projektu  pt. "Międzynarodowe przygotowanie zawodowe kluczem do sukcesu na europejskim rynku pracy". Projekt realizowany jest przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej w ramach programu "Uczenie się przez całe życie".  Zapraszamy do oglądania obszernej foto-relacji pod  linkiem:

 

https://www.flickr.com/photos/93775581@N03/sets/72157639759816563/ lub na Facebooku.