W dniu 18 listopada 2021 roku, uczniowie klasy III F/K (gr. 1) w zawodzie kucharz, przystąpili do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji HGT.02 - Przygotowanie i wydawanie dań.
Uczniowie w ciągu 120 minut mieli wykonać następujące potrawy: kotlety ziemniaczane ze szpinakiem, surówkę z marchwi i jabłka, napój z truskawek.
Ocenie podlegały następujące rezultaty:
- kotlety ziemniaczane ze szpinakiem,
- surówka z marchwi i jabłka,
- napój z truskawek,
- wyporcjowanie potraw,
oraz przebieg procesu produkcji potraw.
Egzamin został przygotowany i przeprowadzony zgodnie z procedurami OKE.
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) poniedziałek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> godziny dostępności nauczycieli
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 298 gości oraz 0 użytkowników.