Aktualności
Covid-19
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

ZSP2 oferta 2022 2023 baner

Jesień w kuchni i na stole

jesienne potrawy 2021W dniu 12.10.2021 r. uczniowie klasy III TŻ (grupa I) pod kierunkiem pani Alicji Kus wykonywali jesienne potrawy.

Nasze propozycje na chłodne i długie wieczory jesienne to:
✅ Szarlotka z bezą, kruszonką i karmelem wraz z filiżanką aromatycznej kawy - Martyna Kosior oraz Aleksandra Biskup
✅ Jesienna Euforia (karmelizowana gruszka podana na bagietce z serem pleśniowy i aromatyczną herbatą owocową- Kamil Konopka oraz Katarzyna Wiśniowska
✅ Zapiekanka z cukinii i ziemniaków wraz z dipem czosnkowym - Kinga Bęben oraz Wiktoria Habrat
✅ Placuszki dyniowe wraz z powidłem śliwkowym - Magdalena Englot oraz Wiktoria Belcik

ZSP2 - KOD QR

zsp2 qr

DLA RODZICA

Przyjęcia stron:

I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki

1) poniedziałek 12.00 – 14.00
2) czwartek 14.15 – 16.15

II. Wicedyrektor Agata Betlej

1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00


Dodatkowe dni wolne w roku szkolnym 2021/2022:

1. Technikum Nr 2:
12.XI.2021, 11.I.2022, 2.V.2022, 4 - 6. V.2022, 17.VI.2022, 21.VI.2022.

2. Branżowa Szkoła I stopnia Nr 2:
12.XI.2021, 11.I.2022, 2.V.2022, 4.V.2022, 17. VI.2022, 21.VI. 2022.


>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12


 >>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej


 >>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne


 >>> nastolatki w wirtualnym tunelu

BIULETYN SZKOLNY

"SZPETNAR" W MEDIACH

pisza o nas

KLASA PATRONACKA

nafta

jagusia

PATRONAT NAUKOWY

kpu

WSIiZwspia

PARTNERZY

orlen lab

iwonicz

ekrosno

przychodnia pirania

nzoz

szpital

inspekcja weterynaryjna