Aktualności
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

ZSP2 oferta 2020 2021

Klasa III TŻ poznała smaki kuchni hiszpańskiej!

kuchnia hiszpanska 2019Młodzi kucharze, wspólnie z nauczycielem, przygotowali najpopularniejsze potrawy w Hiszpanii – paellę z chorizo i warzywami, tortillę de patatas z warzywami, sałatkę makaronową z chorizo, pomidorami i oliwkami oraz tarta de Santiago – nazywana ciastem pielgrzyma.

Wszystkie potrawy wszystkim smakowały.

"Współfinansowany w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+"

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Odwiedza nas 293 gości oraz 0 użytkowników.