W dniach 22.03 i 23.03 2019 roku panie: Alicja Kus, Elżbieta Matusz, Elżbieta Jaracz oraz Agata Paradysz uczestniczyły w szkoleniu z zakresu cukiernictwa.
W trakcie kursu panie zostały zapoznane z następującymi zagadnieniami:
• Produkcja mono deserów
• Sporządzanie tortów na musach
• Technologia wykonania makaroników
• Nowoczesne trendy dekoracji w cukiernictwie.
Szkolenie to miało charakter praktyczny i polegało na sporządzaniu odpowiednich wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Zdobyta wiedza zostanie wykorzystana na lekcjach podczas zajęć z technologii cukierniczej i gastronomicznej.
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) poniedziałek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> godziny dostępności nauczycieli
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 23 gości oraz 0 użytkowników.