Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
NABÓR   ELEKTRONICZNY
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

Szkolenie z zakresu stosowania nowoczesnych technik kulinarnych

szkolenie 2019Sobota 19.01.2019 r . była bardzo pracowita dla zarówno dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych jak i uczniów nasze szkoły, ponieważ odbyło się szkolenie z zakresu stosowania nowoczesnych technik kulinarnych oraz wykorzystania urządzeń i maszyn, w które została wyposażona nasza szkolna pracownia w ramach projektu "Kształcenie zawodowe szansą rozwoju".


Projekt ten realizowany jest przez Urząd Miasta Krosna oraz Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 57 gości oraz 0 użytkowników.