Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

ZSP2nasza oferta 2019 2020

rekrutacja

Pracownia obsługi konsumenta

pracownia obslugi X 2018W dniu 18.10.2018 r. uczniowie grupy II z klasy III TŻ na pracowni obsługi konsumenta pod czujnym okiem pani Alicji Kus ćwiczyli obsługę gości w restauracji.

Na obsługę złożyły się następujące elementy:


• Powitanie gości
• Podanie karty menu
• Przyjmowanie zamówienia
• Doradzanie gościom przy wyborze potraw
• Obsługiwanie gości metodą niemiecką
• Czynności porządkowe
• Pożegnanie gości.

Najtrudniejszym elementem było prowadzenie rozmowy z konsumentem, mimo że byli nimi koledzy i koleżanki z grupy.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 188 gości oraz 0 użytkowników.

barometr zawodow2019