Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

ZSP2nasza oferta 2019 2020

rekrutacja

barometr zawodow2019

Lekcja otwarta - pracownia obsługi konsumenta

lekcja otwarta2 2018W dniu 16.10.2018 r. już po raz kolejny pani Alicja Kus i Agata Paradysz przeprowadziły 2-godzinną lekcję otwartą , której tematem było: "Sposoby parzenia kawy - ćwiczenia".

Zajęcia te skierowane były do uczniów kształcących sie w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz nauczycieli zawodu. Uczniowie na początku zajęć w ramach przypomnienia wiadomości przystąpili do "teleturnieju", w czasie którego do wylosowanej nazwy kawy mieli przygotować opis jej przygotowania. Po krótkim wprowadzeniu do tematu zajęć uczniowie z klasy II TŻ pod czujnym okiem nauczycieli przygotowywali wcześniej wylosowaną kawę oraz podawali ją do stolika zaproszonych gości. Miła "zabawa" zaowocowała zdobyciem umiejętności parzenia różnych rodzajów kaw. Lekcję obserwowała pani dyrektor Ewa Starowiejska.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 31 gości oraz 0 użytkowników.