Aktualności
Fabryka Piernika
Jesienne metamorfozy 2018
Szkolny konkurs o tytuł „Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik”
Szpetnar Cup 2018
Przy deserze o Niepodległej
X-lecie Szkolnego Klubu Honorowych Dawców Krwi
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”

Obsługa gastronomiczna

obsluga 2018W dniu 8.06.2018 r. nasza szkoła została poproszona o zorganizowanie i obsługę gastronomiczną bankietu na PWSZ w Krośnie z okazji Seminarium Naukowego "Dziecko i dzieciństwo. Konteksty historyczne, społeczne, kulturowe".

Na stole bankietowym znalazły się liczne zakąski zimne, które budziły zachwyt wśród zaproszonych gości. Przygotowaniem i obsługą przyjęcia zajęli się uczniowie z klasy III TŻ i III C/K wraz z nauczycielami gastronomii.

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 82 gości oraz 0 użytkowników.