Aktualności
XI Jarmark Franciszkański
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski
Event młodych przedsiębiorców
Szkolny konkurs baristyczny
XV Wojewódzki Turniej o tytuł „Najlepszy Uczeń w Zawodzie Cukiernik”
26 Finał WOŚP
Blaga 2017
Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe - staże zagraniczne
IV Gala Medyczna z okazji Dnia Pracownika Służby Zdrowia
Europejski Turniej Piłki Siatkowej

Próbny egzamin zawodowy

probny zawodowy2 2018W dniu 27 kwietnia 2018 roku grupa I z klasy III Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych, przystąpiła do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji T.06, Sporządzanie potraw i napojów.

Uczniowie w ciągu 120 minut musieli wykonać następujące potrawy: kotlet mielony, kasza gryczana na sypko z jabłkiem, warzywa zasmażane.

Ocenie podlegały poniższe rezultaty:
- kotlet mielony,
- kasza gryczana na sypko z jabłkiem,
- warzywa zasmażane,
- sposób wyporcjowania i wyekspediowania potraw,
- proces produkcji potraw.

Egzamin został przeprowadzony zgodnie z procedurami OKE. Najlepszy wynik uzyskała uczennica Patrycja Ćwiąkała, która zadanie egzaminacyjne wykonała na 97%.

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 154 gości oraz 0 użytkowników.