Aktualności
OFERTA NA ROK 2018/2019!

oferta

barometr zawodow

Próbny egzamin zawodowy

probny zawodowy2 2018W dniu 27 kwietnia 2018 roku grupa I z klasy III Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych, przystąpiła do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji T.06, Sporządzanie potraw i napojów.

Uczniowie w ciągu 120 minut musieli wykonać następujące potrawy: kotlet mielony, kasza gryczana na sypko z jabłkiem, warzywa zasmażane.

Ocenie podlegały poniższe rezultaty:
- kotlet mielony,
- kasza gryczana na sypko z jabłkiem,
- warzywa zasmażane,
- sposób wyporcjowania i wyekspediowania potraw,
- proces produkcji potraw.

Egzamin został przeprowadzony zgodnie z procedurami OKE. Najlepszy wynik uzyskała uczennica Patrycja Ćwiąkała, która zadanie egzaminacyjne wykonała na 97%.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA

nabor logo 2018

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

Gościmy

Odwiedza nas 232 gości oraz 0 użytkowników.

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin