Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
NABÓR   ELEKTRONICZNY
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

ZSP2nasza oferta 2019 2020

rekrutacja

barometr zawodow2019

Próbny egzamin zawodowy

probny zawodowy 2018W dniu 2 marca 2018 roku grupa II z klasy III TŻ przystąpiła do próbnego egzaminu zawodowego z kwalifikacji T.06 Sporządzanie potraw i napojów.

W czasie dwóch godzin uczniowie mieli wykonać dwa zestawy potraw składające się z : roladki z kurczaka w sosie śliwkowym oraz kulek ziemniaczanych.

Ocenie podlegały następujące rezultaty:
- roladka z kurczaka i farsz pieczarkowy
- sos śliwkowy
- kulki z ziemniaków
- właściwy dobór zastawy stołowej
- sposób podania i wyekspediowania potraw
- przebieg procesu produkcyjnego.

Najlepiej z egzaminem praktycznym poradziła sobie Marszała Patrycja, która zaliczyła go na 98%.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 69 gości oraz 0 użytkowników.