Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

ZSP2nasza oferta 2019 2020

rekrutacja

Witamy was już kolejny raz, fotorelacja z praktyk!

witamy was 2017Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych, stworzony jest dla ludzi lubiących przygody ze sztuką kulinarną – kierunek ten cieszy się dużym zainteresowaniem oraz daje możliwości pozyskania pracy na obecnym rynku.

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 137 gości oraz 0 użytkowników.

barometr zawodow2019