Aktualności
OFERTA   NA   ROK   2019/2020
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej
Konkurs kelnerski
XVII Wojewódzki Turniej Fryzjerski

ZSP2nasza oferta 2019 2020

rekrutacja

Słodka wycieczka

slodka wycieczka 201725 września grupa uczniów naszej szkoły kształcąca się w zawodzie cukiernik oraz kucharz w ramach lekcji przedmiotowej odwiedziła Muzeum Lizaka w Jaśle.

Zwiedzanie tego miejsca rozpoczęło się od zapoznania uczniów z historią powstawania Zakładu Przemysłu Cukierniczego „Liwocz” oraz z technologią produkcji lizaków na przestrzeni lat.
Uczniowie mogli także zobaczyć maszyny produkcyjne, różne rodzaje cukru a także aromaty, które są wykorzystywane do produkcji cukierków. Jednak największe zainteresowanie wzbudził pokaz ręcznego wyrabiania lizaków.
Wycieczka pomogła uczniom lepiej poznać i zrozumieć proces produkcji słodkich i aromatycznych karmelków.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA 2019/20

branzowa2019

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 418 gości oraz 0 użytkowników.

barometr zawodow2019