W czasie zajęć w pracowni gastronomicznej uczniowie klasy III C/K uczący się w zawodzie kucharz wraz z nauczycielką panią Haliną Szpiłyk postanowili zorganizować ostatnie klasowe spotkanie przy wspólnym stole i z tej okazji przygotowali śniadanie wielkanocne.
Na pięknie nakrytym stole znalazły się typowe dla tych świąt potrawy takie jak: żurek na białej kiełbasie, jajka w sosie tatarskim, jajka faszerowanie tuńczykiem, jajka w wiosennym sosie, jajka z pikantnym farszem, sos śmietanowo – chrzanowy oraz szparagi w szynce. Zajęcia przebiegły w miłej, świątecznej atmosferze.
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) poniedziałek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> godziny dostępności nauczycieli
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 93 gości oraz 0 użytkowników.