23 marca 2017 r. w PWSZ w Krośnie odbyła się II edycja Kulinarnego Konkursu ,,Studencka bomba witaminowa", w którym wzięli udział uczniowie klas III TŻ Dominika Odój oraz IV TŻ Sebastian Rygiel i Szymon Bożek.
Trzyosobowy zespół miał za zadanie wykonać dwa rodzaje zakąsek z produktów przygotowanych przez organizatora. Uczestnicy konkursu musieli wykazać się kreatywnością, koncentracją na wykonywanym zadaniu, umiejętnością pracy zespołowej i zdolnościami kulinarnymi. Nasi uczniowie po krótkiej naradzie przystąpili do działania i wykonali zakąskę z ogórka z pastą z sera białego i żółtego z dodatkiem ziół, którą nazwali ,,Zielony Relaks" oraz sałatkę z owoców w syropie z dodatkiem suszonych śliwek i daktyli z dresingiem malinowo – limonkowo – cytrynowym z miodem, którą nazwali "Antystresowy Mix". W konkursie, do którego przystąpiło 11 szkół, nasza ekipa uplasowała się na zaszczytnym III miejscu.
Przyjęcia stron:
I. Dyrektor Szkoły Bogdan Skotnicki
1) poniedziałek 13.00 – 15.00
2) środa 14.00 – 16.00
II. Wicedyrektor Agata Betlej
1) wtorek 14.00 – 16.00
2) piątek 11.00 – 13.00
>>> godziny dostępności nauczycieli
>>> Zmiana numeru telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży na 800-12-12-12
>>> mOchrona – nowa aplikacja ochrony rodzicielskiej
>>> dodatkowe zajęcia psychologiczno-pedagogiczne
>>> instrukcja logowania dla rodziców i uczniów
>>> Jak odzyskać login i hasło?
W przypadku braku możliwości zalogowania się na indywidualne konto, należy zapoznać się z tymi informacjami.
wskazówki techniczne dla użytkowników
Realizowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+)
👉 Edukacja dla przyszłości w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2
Realizowane projekty w ramach ERASMUS+
👉 Zainspiruj do myślenia – zmobilizuj do działania
👉 Ja w Europie – marzenia się spełniają
👉 Europejskie podróże po wiedzę i doświadczenie zawodowe – staże zagraniczne
👉 Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe
👉 Zagraniczny staż = lepsza przyszłość
👉 Międzynarodowa edukacja językowa i cyfrowa nauczycieli kluczem do profesjonalizmu zawodowego
👉 Wzrost kompetencji cyfrowych i językowych = wyższa jakość kształcenia
Odwiedza nas 68 gości oraz 0 użytkowników.